Levegő fertőtlenítés az UV-C fény erejével

A levegő, a felületek, a berendezések, a tárgyak és a víz fertőtlenítésére

Magánszemélyeknek, vállalkozóknak, egészségügyi intézményeknek, oktatási intézményeknek és közületeknek egyaránt

Az UV technológiával történő levegő fertőtlenítés tiszta, egészséges, vegyszermentes levegőt eredményez. Környezetbarát eljárás ózon és toxikus anyagok kibocsátása nélkül.  

Levegő fertőtlenítés UV-C lámpák segítségével

Az UV-C fénnyel történő levegő fertőtlenítés egy egyre inkább elterjedő, biztonságos és egészséges technológia. Nincs szükség ózongenerátorra és más, vegyszeres légfertőtlenítőkre, hiszen rendelkezésre áll egy megbízható megoldás is! Az UV-C lámpák alapvető feladata, hogy elpusztítsák a levegőben lévő baktériumokat, vírusokat és a gombákat. De nemcsak a levegő fertőtlenítésére alkalmas, hanem a felületek és a tárgyak sterilizálására is.  

Hogyan történik a levegő fertőtlenítés az UV-C lámpával?

Az UV-C sugárzástól nem kell félni, hiszen a fény nem jut ki a lámpatestből.
A levegő fertőtlenítés a germicid lámpa segítségével történik. Egy olyan levegő fertőtlenítő gépről van szó, amely képes a zárt térben lévő levegőt teljes mértékben megtisztítani. Miközben működik a fertőtlenítő készülék, a helyiségben bárki tartózkodhat. Maga az UV-fény a lámpatesten belül dolgozik, nem jut ki onnan. Fontos! Az UV-lámpa nem használható emberek jelenlétében, amennyiben leszereli az elejét. Ebben az esetben is kifejti levegő fertőtlenítő hatását, továbbá a megvilágított felületek is fertőtlenítésre kerülnek. A légfertőtlenítés tiszta, egészséges és friss levegőt eredményez. Ezáltal elpusztulnak a baktériumok, a gombák és a vírusok, így megelőzhető mások megfertőzése és a visszafertőződés is.  

Hol javasolt a levegő fertőtlenítés?

A levegő fertőtlenítés mindenképpen javasolt az Ön otthona mellett a zsúfolt, forgalmas helyeken, mint például:
  • egészségügyi intézmények,
  • bölcsődék, óvodák, iskolák,
  • szociális otthonok, bentlakásos intézmények,
  • irodák,
  • ügyfélszolgálatok,
  • üzletek, boltok, plázák és áruházak,
  • sportrendezvények zárt tereiben,
  • önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények helyiségeiben.
A helyiség teljes mértékben tisztává és biztonságossá tehető, így megvédheti családja, munkatársai, vevői és ügyfelei egészségét is.  

Ózongenerátor vs. UV-C lámpák

Felmerülhet kérdésként, hogy miért jobbak az UV-C lámpák, mint az ózongenerátor? Itt érdemes megemlítenünk az ózongenerátor veszélyeit – ez meg is válaszolja a kérdést –, hiszen nem megfelelő működtetés esetén annak egészségkárosító hatása lehet. Az ózon egy nagyon erős oxidáló anyag, amely belélegezve káros a tüdőnkre. Ezáltal nehézlégzés, köhögés, rosszabb esetben tüdőkárosodás, asztma is jelentkezhet. Nem véletlen írják elő a gyártók, hogy a helyiségben senki nem tartózkodhat, majd miután letelik a várakozási idő, még alaposan ki is kell szellőztetni.
Ezzel szemben az UV-C lámpák amellett, hogy szintén alkalmasak levegő fertőtlenítésre, teljesen veszélytelenek, hiszen az UV-fény nem jut ki a berendezésből, továbbá használat közben bárki tartózkodhat a helyiségben.
  Védje meg egészségét! Felejtse el az ózongenerátort! Használjon teljes mértékben biztonságos levegő fertőtlenítő készüléket!
Elköteleződtünk a minőségi, környezetbarát, egészséges levegő fertőtlenítés mellett! Termékeink magyar tervezésűek, magyar gyártmányok. Éppen ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden germicid lámpára!
Tekintse meg termékeinket!
Scroll to Top